Ook jouw locatie draagt bij aan de beleving van je gasten!

Beoordelingen op boekings- en vergelijkingssites kunnen direct invloed uitoefenen op je bezettingsgraad en populariteit. Jouw gasten willen zich welkom voelen in een aangename ambiance. Het continue inspelen op de behoeften van jouw gasten is dus van groot belang.

Solar helpt met haar kennis en expertise de concurrentie voor te blijven. Door het inzetten van de laatste technologieën, passend in de nieuwste trends en afgestemd op organisatorische uitdagingen als energiebesparing, kostenreductie en operationele efficiëntie, helpen wij je continu op weg naar een gezonde bedrijfsvoering.

In jouw branche zijn sfeer, comfort, duurzaamheid en veiligheid van essentieel belang. Solar biedt je talloze producten, diensten en oplossingen voor jouw gehele locatie.

Met Solar als kwaliteitspartner bouw je aan een sterk imago!

Sfeer & Comfort

Als onafhankelijke professional op het gebied van proces-automatisering, smart building solutions (domotica), en elektronische en installatietechnische producten en systemen, koppelen we kennis en techniek aan elektrotechnische ‘pandbesturing’ oplossingen en halen we het beste rendement uit jouw bedrijfspand. Het ontzorgt en vereenvoudigt jouw facilitaire organisatie en geeft je maximale regie over verbruik, verlichting, onderhoud en klimaat. De investering is snel terugverdiend, het verstevigt de waarde van jouw pand, creëert rust en zo ook tijd voor een persoonlijk contact met je gasten. Jouw gasten ervaren de effecten als een warm welkom. De parkeerplek is al zichtbaar voor hen gereserveerd, inchecken gebeurt automatisch en een persoonlijke WIFI signaal volgt jouw gast op de voet en biedt hen eenvoudig toegang tot de faciliteiten. Verlichting switcht automatisch aan en uit zoals het prettig is, klimaat is per ruimte instelbaar en jouw gasten hoeven je niet meer te wijzen op zaken die niet werken. Solar begrijpt jouw wensen en behoeften en vertaalt deze naar passende oplossingen.

Het voorgeselecteerde Solar assortiment biedt de mogelijkheid om talrijke lichtscenario's te creëren: van sfeer- en accentverlichting tot het uitlichten van wanden, gerichte verlichting en het verlichten van open ruimten en buitengebieden. Voor specifieke maatwerkoplossingen is er de keuze uit straalhoeken, filters, lenzen, drivers en andere accessoires. Ook koppeling en aansturing door een slim en kostenbesparend domotica –systeem behoort tot de mogelijkheden. Onze Technische Product Specialisten (TPS), adviseren je graag voor de beste maatwerkoplossing.

Slim gebruik van de ruimte is de sleutel voor de beste badkamer en toiletbeleving. Door design, techniek, montage, onderhoud en gebruiksgemak goed op elkaar te stemmen ontstaat een ruimte die iedereen past. Met onze integrale aanpak zijn we in staat sanitaire concepten neer te zetten die effectief bijdragen aan een positieve ervaring van jezelf en jouw gasten. Solar begrijpt jouw facilitaire behoeften en kent de techniek en de mogelijkheden uit de markt.

Een goed klimaatsysteem vormt een integraal onderdeel van de totaalinstallatie. Het gaat naadloos op in het totaalontwerp, steeds vaker onzichtbaar maar prettig voelbaar aanwezig. Koel in de keuken, behaaglijk warm in de lobby en individueel te regelen op de hotelkamer.

Duurzaamheid

Verduurzamen van jouw bedrijfsvoering begint vaak bij het bedrijfspand. Voor bestaand en nieuwbouw heeft Solar effectieve oplossingen die desgewenst zichtbaar of onzichtbaar gemaakt worden voor jouw gasten. Solar ondersteunt de hospitality branche doeltreffend en praktisch met het toepassen van de juiste technieken binnen jouw huisvesting, optioneel aangevuld met het behalen van een duurzaamheidcertificaat zoals BREEAM-NL, ISO 14001, Green Globe, Green Key en het EU Ecolabel. Onafhankelijk inventariseren we jouw bestaande installaties, regelen deze bij indien nodig en brengen een, desgewenst gefaseerd, verduurzamings voorstel uit inclusief terugverdientijd en footprint. 


Solar beperkt zich niet tot de initiële aankoopprijs: ook de intelligente lichtsturing, de levensduur, de onderhoudsvriendelijkheid en de operationele kosten tellen mee. Met onze productkennis, gamma aan energiezuinige productoplossingen en sectorspecifieke ervaring is Solar dé partner om je op weg te helpen bij het maken van een groene, kostenbesparende en duurzame keuze zonder aan lichtkwaliteit in te boeten.

Een krachtige douche, hygiënisch toilet en een touchless kraan die met je meedenkt. Zomaar een aantal standaard gastbehoeften. Hedendaagse duurzaamheidseisen bemoeilijken het om hieraan te voldoen. Solar bekijkt van bron tot afvoer de mogelijkheid om te verduurzamen zonder in te boeten op comfort en gebruiksgemak. Door gebruik te maken van de kracht uit de natuur en interactieve techniek bespaar je water en energie en dus kosten. Door dit uit te nutten en te koppelen aan het juiste sanitair creëren we extra comfort, gebruiks-, en onderhoudsgemak waarmee je jouw gasten verblijdt. Solar regelt het.

In iedere ruimte van jouw hotel een eigen klimaat én een reductie op de energiekosten? Dat kan! Niet alleen bij nieuwbouw maar ook voor bestaande situaties zijn er innovatieve en geruisloze klimaatsystemen die behaaglijk zijn met minder warmte-, en koude verlies. Solar is jouw onafhankelijke kennispartner voor jouw complete installatie van verwarming, koel- en ventilatiesystemen, zonne-energie, luchtgordijnen en warmwatervoorziening. Wij zijn graag jouw kennispartner vanaf een advies op maat tot aan de ontwerp-, en realisatiefase.


Veiligheid

Solar is onafhankelijk professional op het gebied van proces-automatisering, smart building solutions (domotica), en elektronische en installatietechnische producten en systemen. Door kennis en techniek slim te koppelen aan elektrotechnische ‘pandbesturing’ oplossingen halen we het beste rendement uit jouw bedrijfspand en maken het beheer van jouw locatie een stuk overzichtelijker, veiliger en efficiënter.

Noodverlichting vormt een integraal onderdeel van het branddetectie systeem en de ontruiming. Steeds vaker wordt verlichting ook gekoppeld aan het bewakingssysteem. Het schrikt ongewenste pandbezoekers af en geeft hun identiteit sneller bloot. Slimme sensor gestuurde verlichting draagt binnen publieke ruimtes ook bij aan een veilig gevoel. Het gaat hierbij niet enkel om de aanwezigheid van verlichting, maar ook om de intensiteit en de lichtkleur. De reguliere verlichting is bovendien eenvoudig te koppelen aan het ontruimingssysteem en de daarbij behorende noodverlichting. Solar gaat bij de bepaling van vluchtroutes en het ontwerp van de noodverlichtingsinstallatie verder dan de wetgeving formuleert. We houden sterk rekening met de specifieke kenmerken van het gebouw, het design en de aard van de gebruikers. Zo ontstaat een optimaal en veilig resultaat.

Je biedt jouw gasten graag een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Een schone, behaaglijke en toegankelijke ruimte waarin iedereen zich welkom voelt sluit hierbij aan. Er zijn veel slimme oplossingen die jouw toiletgroep en badkamer hygiënisch, antibacterieel en duurzaam houden. De waarde van ergonomie ervaar je pas bij een ongemak. De juiste zithoogte, antislip, anti-condens, geurafzuiging, prettige verlichting en gebruiksgemak, Solar creëert graag maatwerk dat iedereen past.

Het voorkomen en signaleren van zaken als inbraak, wateroverlast, gasvorming of brand in jouw bedrijf, is essentieel voor de continuïteit van jouw bedrijfsprocessen en de veiligheid van jouw werknemers en gasten. Calamiteiten zijn te voorkomen met de juiste installatie. Solar heeft een deskundig team van buiten- en binnendienstmedewerkers die je adviseren op het gebied van CCTV, inbraakbeveiliging, branddetectie, ontruiming en toegangscontrole. Solar is onder andere een NCP erkend branddetectie- en ontruimingsbedrijf, erkend programma van eisen (PVE) opsteller en VEBON lid. We kennen de laatste toepassingen uit de markt en hebben deze op voorraad. We voeren een compleet assortiment op het gebied van functiebehoud en veiligheidsvraagstukken en zorgen voor de beste maatwerkoplossing. Ter begeleiding bieden we de juiste opleiding voor jouw medewerkers, verzorgen demo-opstellingen en assisteren bij de inbedrijfstelling.

Bij een wisselende bezetting ontbreekt het nogal eens aan voldoende frisse lucht door gebrekkige ventilatie. Ventilatie is niet alleen nodig om de noodzakelijke zuurstof aan te voeren, maar ook om uitgeademde lucht, ziektekiemen, allergieën, geurtjes, fijnstof, vocht, micro-organismen en schadelijke chemische stoffen af te voeren. Bij onvoldoende ventilatie kunnen deze stoffen zich ophopen en gezondheidsklachten veroorzaken. Solar draagt graag bij aan een prettig, fris en gezond binnenklimaat. Vanaf de vakkundige ontwikkeling tot aan de realisatie en accurate nazorg/levering. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten gezond opstaan en jouw medewerkers fit en alert blijven.


Onze services en oplossingen

;

Novotel Amsterdam City

Johan de Ruyter, Technisch manager

We proberen continu onze processen te verbeteren. De Solar Webshop, het uitgebreide assortiment en de snelle leveringen tegen goede prijzen dragen hieraan bij.

Een aantal van onze vooraanstaande partners